QHSE Recruitment

088-1663005

Ervaringen van QHSE professionals


Wij vinden het belangrijk dat je werk krijgt dat past bij je kennen en kunnen. Waarin je de mogelijkheid hebt om te groeien. En dat aansluit bij jouw wensen en eisen. Of ons dat lukt? Lees wat QHSE Professionals vertellen over hun werk bij opdrachtgevers van IVM.

Interim veiligheidskundige

Suzanne Blok

"Als veiligheidskundige is je werk altijd veelzijdig en moet je flexibel zijn."

De afgelopen twee jaar ben ik voor IVM aan het werk voor een grote klant in de solarbranche. Het mooie is dat ik elk park van begin (ontwerpfase) tot einde (nazorgfase) begeleid. Ik houd me onder andere bezig met VGM-plannen schrijven, werkplekinspecties uitvoeren, werkvergunningen controleren en toolboxen houden. Lees hier meer over het werk van Suzanne.

Brandveiligheidswacht, vast dienstverband

L. Kooiker

"Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, en ik kom met plezier weer thuis"

Als ik heel fel op iemand afloop omdat hij of zij onveilig werkt, krijg ik ook een felle reactie terug. Als je mensen op een kalme manier benadert en inzicht geeft in de consequenties van hun gedrag, dan ontstaat er een prettig en open gesprek over veilig werken. Lees hier het complete interview met Leo Kooiker over zijn werk bij IVM. 

Hogere Veiligheidskundige

G. Methorst

"De veiligheid van patiënten, personeel en bouwers staat altijd voorop"

In het Haga ziekenhuis hou ik toezicht op de renovatie-werkzaamheden. Daarbij moet ik ervoor zorgen dat het primaire proces, zoals acute patiëntenzorg, onderzoek en behandeling, zo min mogelijk hinder ondervindt. Dit vergt een voortdurend overleg met alle belanghebbenden. Bij dit alles staat de veiligheid van patienten, personeel en bouwers voorop.

Brandwacht

W. Herron

"Wat mij betreft blijf ik nog lang zo met IVM samenwerken"

Doordat je vaak met dezelfde mensen samenwerkt, is er een ontspannen sfeer. Hierdoor is het ook makkelijk voor mij om feedback te geven op hoe mensen werken. Als ik zie dat iets veiliger kan, geef ik dat altijd aan. Mijn doel is dat iedereen aan het eind van de dag gezond naar huis kan, terug naar hun gezin. Lees hier het complete interview met Wayne

HSE specialist

M. van der Heide

"Ik heb veel vertrouwen in de relatie die ik met IVM heb."

IVM belde mij toen er een aanvraag lag van een bedrijf waarvan ze dachten dat dit wel heel goed bij mij zou passen. Tijdens het gesprek weet je gewoon of iets goed is, doordat je een klik hebt. Dus nu werk ik bij een organisatie die iemand zocht die ervaring heeft met nieuwbouw van een plant. Het is een leuk en interessant bedrijf: er zit een stuk 'klassieke' veiligheid in, maar ook procesveiligheid. Als ik weer beschikbaar ben, bel ik IVM. Ze kennen me en weten wat ik kan. Ik heb veel vertrouwen in de relatie met IVM.

Middelbaar Veiligheidskundige, vast dienstverband

J. Jobing

"Er is bij IVM veel mogelijk."

Als veiligheidskundige bij Teijin Aramid  bestaat een deel van mijn werk uit het begeleiden van stops (het volledig of gedeeltelijk stilleggen van de productie voor onderhoud). Hiervoor maak ik een V&G plan en een planning van veiligheidsronden. Daarnaast woon ik stopvergaderingen bij, geef toolboxen, instructies en advies. Veiligheid is heel divers en breed. En als je voor jezelf duidelijke doelen stelt, is er bij IVM veel mogelijk.

Brandwacht

R. van de Peppel

"Ik heb maar één doel: een veilige werkomgeving voor iedereen"

Als mensen doorhebben wat de risico’s zijn en hoe ze die kunnen afdekken, werkt dat voor hen ook veel fijner. Dan begrijpen mensen ook dat werken met gevaarlijke stoffen niet gevaarlijk hoeft te zijn, zolang jij je maar aan de regels houdt. Lees hier het complete interview met Roberto.

Brandwacht/brandveiligheidswacht

P. van Drunen

"Het mooiste in dit werk vind ik de vrijheid in de diverse projecten."

Binnen de Gasunie werk ik op diverse locaties waar oude gasleidingen uit de grond worden gehaald. Mijn werkzaamheden bestaan uit het steekproefsgewijs doen van metingen naar kwik,  benzeen en eventuele andere gassen. Het mooiste in dit werk vind ik de vrijheid in de diverse projecten, het zelf kunnen inplannen van de dag. De opdrachten en de opdrachtgever liggen me. Ik word door de klant serieus genomen, waardoor ik mijn werk goed kan doen.

Bijdragen aan veiligheid

Heb je interesse om te werken als QHSE professional voor IVM?
Schrijf je direct in en stuur je CV.

Wij werken onder andere voor:

 
PPG Coatings NAM-logo-beeldmerk.png GUN-logo-grijs-1.jpg BAM-logo.png Eneco-logo.png