QHSE Recruitment

088-1663005

Onze werkwijze

Vakkundig, transparant en resultaatgericht

De juiste professionals inzetten op uw project of opdracht is wat wij willen. Wij vinden het daarom belangrijk om uw vraag helder te hebben. Dat doen wij grondig en kundig. Met persoonlijk contact, betrouwbare contracten en diensten op maat. Zodat u de beste resultaten krijgt!

Op zoek naar de juiste
mensen op QHSE gebied?

Neem contact op

7 redenen om te kiezen voor IVM


• IVM levert kwalitatief hoogwaardig personeel op elk QHSE werkveld
• IVM kan binnen 24 uur inspringen op uw capaciteitsbehoefte
• IVM is al meer dan 30 jaar ervaren en deskundig op het gebied van veiligheid
• IVM heeft een landelijk dekkend netwerk van professionals
• IVM heeft de juridische aspecten voor de diverse contractvormen goed geregeld (wet DBA)
• IVM borgt haar kwaliteit met diverse certificaten, keurmerken en erkenningen
• IVM helpt u uw projecten veilig te organiseren.

                                                                                                                                                                          Meer over wet DBA

Zekerheid

Heeft u tijdelijk specialisten nodig? IVM biedt meer dan 30 jaar ervaring in het QHSE werkveld. Hiermee bent u verzekerd van deskundige detachering van veiligheidspersoneel. Het resultaat: de beste professional bij u in dienst!

Als NEN 4400-1/2 gecertificeerd bedrijf biedt IVM uvrijwaring van aansprakelijkheid. U heeft géén werkgeversrisico’s en verplichtingen. IVM werkt met eenmodelovereenkomst van opdracht. Dit biedt zekerheid voor alle partijen. 

Onze werkwijze

Allereerst inventariseren wij met u uw wensen en eisen voor een kandidaat of opdracht. Het resultaat is een zoekopdracht op maat. Ons doel: een professional leveren die voldoet aan uw behoefte! 

Met geschikte kandidaten voeren we altijd eerst zelf een gesprek. Zo weten we of zij passen in het door u gewenste profiel. Daarnaast ondergaat elke kandidaat een persoonlijkheidstest (HRM force). Hiermee toetsen we objectief de competenties van de kandidaat. Interview en testresultaten bepalen samen of wij een kandidaat aan u voorstellen. IVM is een gecertificeerd bedrijf (o.a. ISO 9001), daardoor weet u zeker dat wij alleen kwaliteit leveren. Dat isde kracht van IVM!

Meer weten over onze werkwijze?

IVM toetst kennis en kunde van uw kandidaat

IVM is deskundig in het testen van QHSE-personeel. U kunt uw eigen kandidaten door ons laten testen. Wij onderzoeken persoonlijkheid, competenties en capaciteit. Natuurlijk gebruiken we valide testen. Zo weet u of uw kandidaat geschikt is als HSE manager, brandwacht of veiligheidskundige.

Wij werken onder andere voor:

 
PPG Coatings NAM-logo-beeldmerk.png GUN-logo-grijs-1.jpg BAM-logo.png Eneco-logo.png