QHSE Recruitment

088-1663005

De kracht van IVM

Wij maken werk veilig

Bij IVM hebben we een hart voor veiligheid. Al meer dan 30 jaar bieden wij kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om een veilig werken. Wij geloven dat mensen graag veilig en gezond willen werken en dat bedrijven hun mensen een veilige werkomgeving willen bieden. Wij zijn de schakel tussen organisaties die deskundig personeel zoeken en professionals met een passie voor veiligheid. Hier leest u meer over onze organisatie. 

Dit zijn wij


Herbert_rond.png

Herbert van Larsdonk

Afdelingsmanager & Relatiemanager QHSE

06-29099264 | h.vanlarsdonk@werkveilig.nl

Erwin de Jong

Recruiter QHSE

06-38911108 |
e.dejong@werkveilig.nl

Kwaliteit

We hanteren de hoogste standaard in veiligheidspersoneel, van mangatwacht tot HSE manager. We beschikken daarom over diverse certificeringen en erkenningen, waaronder NEN-EN-ISO-9001:2008, VCA* 2008/5.1 en NEN 4400-1. Wat we weten over veiligheid passen we ook toe. Binnen IVM en bij onze opdrachtgevers. Zo maken we de match tussen theorie en praktijk.

Leveringszekerheid

Wij bieden leveringszekerheid. Omdat we weten dat uw projecten geen vertraging mogen oplopen. We hebben een groot aantal professionals in vaste dienst en beschikken daarnaast over een breed flexibel netwerk van QHSE professionals. Zo bieden we u altijd de juiste mensen op het juiste moment.