QHSE Recruitment

088-1663005

De kracht van IVM

De schakel tussen kennen en kunnen

Bij IVM hebben we een ‘hart voor veiligheid.’ Al meer dan 25 jaar bieden wij kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om een veilige werkomgeving. De meer dan 100 professionals van IVM bewijzen dit iedere dag opnieuw voor onze opdrachtgevers. Als specialist in arbeidsveiligheid en brandveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement bieden we u een altijd passend aanbod.

Onze capaciteiten

Werken en veiligheid gaan voor IVM hand in hand. Wij maken van veiligheid een zekerheid binnen uw opdrachten. Lees hier meer over onze capaciteiten in QHSE recruitment.

'Werk-veilig' houding

Altijd veilig willen werken. Dat is wat onze professionals kenmerkt. Dagelijks werken we bij IVM aan een veilige werkomgeving en veiligheidsbewustzijn bij onze klanten. We blijven altijd kritisch en objectief en streven voortdurend naar veilige omstandigheden. Veilig werken zit in ons DNA, nu en in de toekomst.

Kwaliteit

We hanteren de hoogste standaard in veiligheidspersoneel, van mangatwacht tot HSE manager. We beschikken daarom over diverse certificeringen en erkenningen, waaronder NEN-EN-ISO-9001:2008, VCA* 2008/5.1, NEN 4400-1 en CEDEO. Wat we weten over veiligheid passen we ook toe. Binnen IVM en bij onze opdrachtgevers. Zo maken we de match tussen theorie en praktijk.

Kennis en ervaring

IVM is opgericht in 1988: dat is meer dan 25 jaar ervaring! In deze periode hebben we overal gewerkt. Dat maakt dat ons veiligheidspersoneel thuis is in vele branches en werkgebieden, zoals petrochemie, industrie, offshore en bouw. De kennis die we hebben opgebouwd blijven we continue verrijken, vernieuwen en delen. Zo blijven we voorop- en vooruitlopen in veiligheid.

Leveringszekerheid

We bieden leveringszekerheid. Omdat we weten dat uw projecten geen vertraging mogen oplopen. We hebben een groot aantal professionals in vaste dienst en beschikken daarnaast over een breed flexibel netwerk van QHSE professionals. Zo bieden we u altijd de juiste mensen op het juiste moment.