QHSE Recruitment

088-1663005

Ervaringen van opdrachtgevers


Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over het werk dat onze professionals uitvoeren. Hen het gevoel geven dat ze in veilige handen zijn bij IVM. Of ons dat lukt? Lees wat opdrachtgevers vertellen over hun ervaringen met IVM.

HSSEQ Manager, Eneco

Dhr. R. van Soest

"IVM is een fijne partner om op terug te vallen als wij capaciteitsgebrek hebben"

“De wereld om ons heen verandert continu, en de veiligheid willen we behouden. In die zin is IVM een fijne partner om op terug te vallen. Ze hebben veel kennis en kunde in huis en zijn oplossingsgericht. Dit in combinatie met hun flexibiliteit en het altijd bereid zijn om mee te denken maakt onze samenwerking al jaren een succes.”


Lees hier de complete casus over de samenwerking tussen Eneco en IVM.

Radiation Protection Advisor, NAM

Dhr. O. van Dongen

"Bij een onderhoudsstop hebben we soms meer capaciteit nodig, en dan huren we externe stralingsdeskundigen in, meestal bij IVM."

"Als er vragen of onduidelijkheden zijn, wil ik niet dat mensen schroom hebben om op mij af te stappen. Om dit te bevorderen heb ik een online stralingsdeskundigenbijeenkomst georganiseerd voor de stralingsdeskundigen van IVM. Het doel was om elkaar beter te leren kennen en om informatie te delen."


Lees hier de complete casus over laagdrempelige communicatie met stralingsdeskundigen.

VGM-coördinator, BioMCN

Mw. K. Boersema

"We kijken met een tevreden gevoel terug op de samenwerking met IVM"

"Tijdens deze stop bleek hoe belangrijk het is om veiligheidsregels te blijven herhalen en dat veilig werken toch niet altijd vanzelfsprekend is. Tijdens de dagelijkse rondes van de veiligheidstoezichthouders moest er bijvoorbeeld herhaaldelijk gewezen worden op het ongewenste gebruik van mobiele telefoons. Bijzondere voorvallen werden ter plekke goed aangepakt en vervolgens besproken in de toolbox." 


Lees hier de complete casus over de onderhoudsstop bij BioMCN.

EHS Manager, PPG Coatings B.V.

Dhr. M. Peters

"We hebben goede ervaringen met de mensen van IVM. Ze zijn pro-actief en meedenkend. Het is een goede betrouwbare partij."

"We zijn een BRZO bedrijf waar we met verschillende gevaarlijke stoffen te maken hebben. Wanneer bij onderhoudstops tanks en leidingen geopend worden hebben we te maken met line-breaking, dat is bij ons echt een aandachtspunt. Je hebt dan wel mensen nodig die kundig zijn met line-breaking. De veiligheidskundige ondersteuning van IVM hierbij is erg goed. We hebben een prettige samenwerking en goede ervaring met de medewerkers van IVM."

Klantvraag: We hebben veiligheidskundige ondersteuning nodig die bekend is met line-breaking.

Sr. HSSE Manager Wind & Projects, Eneco

Dhr. J. Koch

"Ontzorgen en kwaliteit typeren de dienstverlening van IVM."

"De manier waarop IVM zaken doet is ervaren als plezierig, niet opdringerig en gefocust op het helpen van de klant. Het feit dat IVM in het noorden lokale mensen heeft die kennis hebben van de procedures van Eneco hielp enorm."

Klantvraag: we hebben op korte termijn een veiligheidskundige nodig met eigen lokaal netwerk en kennis van Eneco werkprocessen.

KAM Teamleider Multidisciplinaire trajecten, BAM Infra

Dhr. V. Ramon

"De manier waarop ik als klant wordt benaderd is te kenmerken met de woorden: persoonlijk, open, eerlijk en met respect."

"IVM heeft kennis en kunde van veiligheid en is in staat om een juist beeld te krijgen van wat ik als klant wil. De screening van een vacature is goed en gedegen. Ze luisteren goed, handelen correct, reageren snel als het kan, bellen altijd terug en leveren goede mensen tegen een goed budget die passen bij wat ik zoek."

Klantvraag: we zoeken een HSE specialist met HVK die een bijdrage levert in de uitvoeringsfase van de aanleg van een nieuwe tramlijn.

Senior Operation Supervisor Noord, NAM

Dhr. J-H. Hoogland

"De relatie met IVM gaat ver terug en biedt veel vertrouwen. Als ik veiligheidspersoneel nodig heb ga ik daarom naar IVM."

De mensen bij IVM zijn vakbekwaam. De manier waarop zij in het veld werken, als veiligheidskundige of veiligheidscoach, is heel open. Ze weten op een prettige manier de discussie benaderbaar te maken, en werken zo verbindend tussen hun eigen rol en de rol die anderen in het veld hebben.  Ze hebben kennis op HSE-niveau, zijn kundig en multifunctioneel inzetbaar. 

Klantvraag: Bij grote onderhoudsstops willen we gebruik maken van flexibel en vakkundig veiligheidspersoneel. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zoeken en selecteren kandidaten op basis van uw wensen en eisen. Elke kandidaat wordt zorgvuldig gescreend en getest. Zo vinden wij de juiste professional bij uw vraag!

Wij werken onder andere voor:

 
PPG Coatings NAM-logo-beeldmerk.png GUN-logo-grijs-1.jpg BAM-logo.png Eneco-logo.png