QHSE Recruitment

088-1663005

Branches

Onze ervaring is overal zichtbaar

IVM is thuis in vele branches. Wij zijn bekend met opdrachten van groot tot klein.  Nationaal en internationaal. Bekijk onze referenties en ons aanbod voor úw branche!

BRANCHE

Afvalverwerking

Risico's voor mens en milieu minimaliseren

IVM begrijpt dat het verwerken van afval risico's met zich meebrengt voor mens en milieu. Wij leveren professionals die deze risico's herkennen en er bekwaam mee om kunnen gaan.

BRANCHE

Bouw & Infra

Met alle belanghebbenden overleggen

IVM begrijpt dat bij het werken met subcontractors vaak meerdere belangen spelen. Wij leveren professionals die met alle belanghebbenden kunnen overleggen zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

BRANCHE

(Chemische) Industrie

Zoeken naar de meest effectieve en efficiënte veiligheidssituatie

IVM begrijpt dat tijdsbesparing en en kostenbeheersing risico's kunnen opleveren voor het productieproces. Wij leveren mensen die zoeken naar de meest effenciënte en effectieve veiligheidssituatie.

BRANCHE

Oil, Gas & Energy

Mankracht leveren voor zowel upstream als downstream proces

IVM  begrijpt dat werkprocessen op papier moeten staan en begrijpbaar moeten zijn in een branche die van het begin gefocust is op veiligheid. Wij leveren professionals die u kunt inzetten voor al uw werkzaamheden in het upstream en downstream proces.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zoeken en selecteren kandidaten op basis van uw wensen en eisen. Elke kandidaat wordt zorgvuldig gescreend en getest. Zo vinden wij de juiste professional bij uw vraag!