QHSE Recruitment

088-1663005

QHSE functies

De beste professional op de juiste plaats

Met ons aanbod van professionals kunnen wij onderstaande functies op vaste of tijdelijke basis invullen.

Bel ons vandaag nog!
088-1663005
Of mail ons!

Asbestdeskundige

U wilt dat de keten van asbestverwijdering op een veilige manier verloopt. Onze asbestdeskundige houdt deskundig toezicht.

Brandwacht

U wilt brandgevaar bij uw werkzaamheden voorkomen. Onze brandwacht houdt toezicht op de brandveiligheid.

HAZOP Deskundige

U wilt dat uw installaties veilig te gebruiken zijn. Onze HAZOP deskundige maakt in een studie inzichtelijk waar maatregelen nodig zijn.

HSE Manager

U wilt dat uw bedrijf voldoet aan kwaliteits-, arbo- en milieuwetgeving. Onze HSE manager neemt hiervoor de verantwoordelijkheid.

HSE Specialist

U wilt een expert die deskundig is op een of meer HSE-gebieden. De HSE specialist ondersteunt en adviseert en neemt deel aan de uitvoering.

KAM Coördinator

U wilt dat de processen rondom kwaliteit-, arbo- en op elkaar zijn afgestemd. Onze KAM Coördinator regelt dit voor uw organisatie.

Mangatwacht

U wilt er zeker van zijn dat uw medewerkers veilig kunnen werken in besloten ruimten. Onze Mangatwacht bewaakt actief hun veiligheid.

Offshore Personeel

U wilt grip houden op de gevaren in een omgeving met verhoogd risico. Onze veelzijdige Offshore Professionals bewaken voor u de veiligheid.

Reddingsteam

U wilt een veilige werkplek voor uw medewerkers die in besloten ruimten of op hoogte werken. Het Reddingsteam is aanwezig op locatie en handelt direct.

Safety Supervisor

U wilt dat iemand toezicht houdt op een veilige uitvoering van werkzaamheden. Onze Safety Supervisor geeft leiding aan het team van veiligheidsmedewerkers.

Stralingsdeskundige

U wilt dat uw medewerkers veilig kunnen werken, ook als er sprake is van radioactieve stoffen. Onze Stralingsdeskundige zorgt hiervoor.

Veiligheidskundige

U wilt dat de uitvoering van uw projecten veilig verloopt. Onze Veiligheidskundige ondersteunt uw projectleider bij de projectveiligheid.

Meer informatie

U wilt meer weten over de bovenstaande functies? Of heeft u een QHSE opdracht met een functie die hierboven niet wordt genoemd? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze planning

QHSE Professional nodig? Bel 088-1663005 voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ervaringen met IVM

"IVM heeft kennis en kunde van veiligheid en is in staat om een juist beeld te krijgen van wat ik als klant wil."
Dhr. V. Ramon, BAM Infra
Klanten vertellen