QHSE Recruitment

088-1663005

Onze deskundigheid

Veiligheid zit in ons DNA

Bij IVM staat veilig werken voorop. Dankzij ruim 30 jaar ervaring zijn we deskundig op het gebied van veiligheid. QHSE Recruitment van IVM levert veelzijdige vakmensen die bekwaam zijn op dit gebied.

Snel personeel nodig
op QHSE gebied?
Bel 088 - 1663005!
Neem contact op

QHSE personeel nodig? IVM organiseert het voor u!

IVM zoekt en levert kwaliteit in veiligheid. Van brandwacht tot hoger veiligheidskundige (HVK), van onderhoudsstop tot langdurig project. Of het gaat om het invullen van een ad-hoc aanvraag of de complete organisatie van de veiligheid van uw project. Wij bestrijken het hele werkveld in veiligheid!

Onze professionals

U zoekt deskundige professionals die u met een goed gevoel direct kan inzetten. Of het nu gaat om toezicht houden, inspecties, analyses of advies. Met een QHSE Professional van IVM haalt u capaciteit, flexibiliteit, kwaliteit en bovenal veiligheid in huis.

Onze vakgebieden

Kwaliteit. Gezondheid. Veiligheid. Milieu. Vier gebieden binnen uw bedrijf waarop u de beste mensen wilt inzetten. IVM biedt u een uitgebreid netwerk van QHSE –specialisten.

Onze branches

IVM is bekend met opdrachten in de afvalverwerking, energie, olie en gas, bouw, infra en de (chemische) industrie. Onze jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid binnen deze branches garandeert dat wij voor u de juiste personen voor uw opdrachten vinden.