QHSE Recruitment

088-1663005

IVM neemt Trigion Safety Opleidingen over

IVM neemt Trigion Safety Opleidingen over

Geplaatst op 28 juni 2022

IMG-20220701-WA0001-2.jpg

Per 28 juni 2022 neemt IVM (Instituut voor Veiligheid & Milieu BV) alle activiteiten van Trigion Safety Opleidingen (TSO)* over. Met deze overname verankert IVM haar activiteiten in de Randstad en versterkt haar landelijke beschikbaarheid aan adviesdiensten en veiligheidstrainingen.

Over TSO

TSO biedt een breed pakket aan training en advies op het gebied van (brand-)veiligheid. Vanuit de locatie in Woerden bedient zij landelijk opdrachtgevers en heeft daarbij een sterke focus op de Randstad. Kenmerkend is het mobiele concept waarbij trainingen op locatie van opdrachtgevers worden verzorgd.

Over IVM

IVM is specialist in arbeidsveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement voor bedrijfsleven, industrie en overheid. Meer dan 100 professionals in vast dienstverband en een uitgebreid netwerk van freelance medewerkers staan samen garant voor een altijd passend aanbod. Wij maken werk veilig. Dit doen we door het verzorgen van trainingen en advies, het verhuren van veiligheidspersoneel en –apparatuur en de inzet van interim veiligheidsmanagement.

Digitale simulatie en gamification technieken

IVM staat voor praktijkgericht trainen en maakt trainingen effectief en efficiënt door taakgericht trainen, aansluitend bij de werkprocessen van het bedrijf. Dat doen wij door klassikale trainingen aangevuld met een sterk online leeraanbod. Met de overname beschikt IVM over een interessante aanvulling op de praktijk trainingscentra: een mobiele trainingsunit waarin deelnemers op de eigen locatie trainen met behulp van digitale simulatie en gamification technieken. Dit geeft nieuwe mogelijkheden voor maatwerk en diversificatie in scenariogericht oefenen. Daarbij is het een duurzame oplossing ten opzicht van traditionele brandoefening. Komende periode werken we samen aan verdere uitbreiding van techniek, visualisatie en inzetscenario’s.

Samen werken, samen sterker

Door de overname van TSO is IVM nu ook sterk vertegenwoordigd in het Westen en midden van het land en tegelijk een van de grootste en meest complete veiligheidsdienstverleners.
Marius Veenvliet (algemeen directeur IVM) is blij met de nieuwe aanwinst: “Deze overname past binnen onze groeistrategie. Doordat we TSO hebben kunnen toevoegen aan ons bedrijf worden we voor onze een klanten nog meer een one-stop-shop voor arbeidsveiligheidstrainingen, advies en veiligheidspersoneel in het hele land."
Voor klanten leidt de overname tot een sterkere landelijke beschikbaarheid. De samenvoeging draagt bij aan een completer aanbod en nog meer flexibiliteit in planning en locatiekeuze.
Samen met TSO krijgt IVM nog meer innovatieve slagkracht. We kijken er naar uit samen door te ontwikkelen in innovatieve trainingstechnieken.

De diensten van TSO worden, onder naam van IVM, door het vertrouwde team van TSO voortgezet vanuit de bestaande locatie in Woerden. Trainingen gaan door zoals gepland met de vertrouwde gezichten en adviesdiensten worden gecontinueerd. Komende periode gaan we in gesprek met de opdrachtgevers om ambities en wensen verder in kaart te brengen.

*Onderdeel van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek (TBBT)

Terug