QHSE Recruitment

088-1663005

NAM kiest opnieuw voor IVM als leverancier van operationele veiligheidsondersteuning

NAM kiest opnieuw voor IVM als leverancier van operationele veiligheidsondersteuning

Geplaatst op 25 januari 2021
Categorie: QHSE

NAM.jpg

Ook de komende jaren levert IVM de veiligheidsprofessionals die NAM nodig heeft bij het veilig uitvoeren van hun projecten. Met de gunning van het contract voor HSE Support in the Field, zetten NAM en IVM een langdurige samenwerking verder voort. 

Onze veiligheidsmensen werken on- & offshore en zijn actief bij zowel de ontwikkeling van velden als het opruimen van NAM locaties. Hier zijn zij actief als bijvoorbeeld brandwacht, stralingsdeskundige, veiligheidskundige of reddingsteam. 

Wij hebben jarenlange ervaring in de olie- en gasindustrie en weten met onze dienstverlening telkens goed mee te bewegen met de veranderingen in de branche. Zo hebben wij onze medewerkers afgelopen jaren steeds breder opgeleid, waardoor zij voor NAM op meerdere rollen inzetbaar zijn. Ook hebben wij geïnvesteerd in een uitgebreide pool van specifieke veiligheidsmiddelen zoals gasmeters, stralingsmeters, ademluchtapparatuur en reddingsmiddelen. Een combinatie die voor NAM maakt dat het werk veilig en efficiënt georganiseerd kan worden. 

Ons aanbod onderscheidde zich verder in de mate van beschikbare capaciteit van bekwame medewerkers en specialistische middelen en vooral de daarmee geboden flexibiliteit en leveringszekerheid. Verder werden met name ook de borging van kwaliteit, certificering en projectmatige aanpak en – coördinatie door het tenderteam van NAM gewaardeerd. 

Wij zijn erg blij met de continuering van deze samenwerking en vooral ook trots op onze mensen die dagelijks bijdragen aan een veilige werkomgeving bij de verschillende projecten voor de medewerkers van NAM en alle betrokken (sub)contractors. 

Wilt u meer weten over bovenstaande dienstverlening neem dan contact op met Herbert van Larsdonk via 088-1663004 of h.vanlarsdonk@werkveilig.nl 

Terug